Jak osiągnąć odmienne stany świadomości. Strona: 1

Jak osiągnąć odmienne stany świadomości Dodano: 2013-09-09 15:28

No właśnie... Bawi się ktoś z Was w takie rzeczy jak oobe, medytacja, autohipnoza?
Jakie macie sposoby na w miarę szybkie osiągnięcie odmiennych stanów świadomości?

:) Dodano: 2013-09-09 16:32

Zapalić skręta z liścia drzewa owocowego :)

A robię co chcę ! No, prawie co chce :)

Dodano: 2013-09-17 13:14

O oobe pierwsze słyszę. Autohipnozy bałabym się spróbować, bo gdybym się zgubiła, to kto by mnie obudził?

Dodano: 2013-09-19 16:17

Przez niepokój ducha,niewyjaśnione fobie,myśli,wspomnienia ,książki o ów hipnozie R.Moody i kolegę,który miał ją robioną sama chciałabym poddać się regresji. LD miałam często teraz już same koszmary nad którymi nie panuje,a wszystko przez zgubienie łapacza snów.
Eksterioryzacja za pierwszym razem przypadkowo i to ok 3 lata temu,okropne przeżycie czemu? bo czułam duszenie,gruby męski(?) głos śmiejący się ze mnie,który trzymał moją duszę i nie chciał pozwolić się ruszyć ..wcześniej nawet nie wiedziałam co to jest za doświadczenie,a jako,że interesowałam się demonicznymi istotami czy też pół pomyślałam,że to zmora.Autosugestią pozbyłam się ów podobnych przeszkód w drodze do astrala ''mora'' odegnana sposobami dawnych wierzeń,tak nie powinno być,ale dopiero po czasie się przekonałam mimo iż wielu użytkowników ezoterycznych forów mówią o przeszkodach naszego umysłu strach w postaci blokady lecz mnie coś wyciągało i męczyło samo więc nie miałam wcześniej strachu bo nie zamierzałam wychodzić.Gdy bardziej zgłębiłam się w ten temat oobe po krótkim czasie sama wyszłam jednak nie dalej niż za obręb własnego pokoju,trzeci raz prawie był,ale wystraszyłam się ponieważ towarzyszyły mi uczucia,których wcześniej nie miała + wysoka czarna postać stała w pokoju gdy niechcący zerknęłam od razu uczucie zimna zniknęło.. wróciło czucie ciała,a postać zniknęła.Używam także niekiedy afirmacji.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło